Enkla frukostfrallor utan kladd
Publicerad,
Något som är så otroligt gott till frukost är nybakat bröd. Men jag vill att det ska gå fort och inte kladda. Med en hungrig dotter i farten så gäller det att vara på hugget. Därför gillar jag recept som går fort att slänga ihop, inte behöver jäsa eller knåda. Så detta recept passar mig perfekt!
8-10 frallor
- 5 dl mjöl
- 1 msk Bakpulver
- 1/4 msk Salt
- 2 msk Sirap
- 2 1/2 dl Vatten
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mjöl, bakpulver och salt. Häll i sirap och vatten och blanda runt. Klicka ut i runda bollar på bakplåtspapper på en plåt och in i ugnen i ca 12-15 minuter. Jag kör en lat variant där kah bara klickar ut med en sked så jag slipper kladda med händerna. Runda frallor är för mig inget måste!
/ Lillasyster