Något som är så otroligt gott till frukost är nybakat bröd. Men jag vill att det ska gå fort och inte kladda. Med en hungrig dotter i farten så gäller det att vara på hugget. Därför gillar jag recept som går fort att slänga ihop, inte behöver jäsa eller knåda. Så detta recept passar mig perfekt!
8-10 frallor
- 5 dl mjöl
- 1 msk Bakpulver
- 1/4 msk Salt
- 2 msk Sirap
- 2 1/2 dl Vatten
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mjöl, bakpulver och salt. Häll i sirap och vatten och blanda runt. Klicka ut i runda bollar på bakplåtspapper på en plåt och in i ugnen i ca 12-15 minuter. Jag kör en lat variant där kah bara klickar ut med en sked så jag slipper kladda med händerna. Runda frallor är för mig inget måste!
/ Lillasyster
Senaste kommentarer